realitatea tv online

Despre REALITATEA TV

 

Realitatea TV, membră a grupului Realitatea-Caţavencu

 

Realitatea TV,televiziune care face parte din grupul Realitatea-Caţavencu, patronat de omul de afaceri Sorin Ovidiu Vântu, este prima televiziune din România dedicată ştirilor. A apărut în anul 2001 ca un post generalist condus de Silviu Prigoană şi s-a reprofilat într-un timp scurt pe transmisia 24 de ore din 24 a programelor informative. Filozofia postului este că evenimentul guvernează programul, astfel încât în orice moment desfăşurătorul de emisie poate fi dinamizat cu informaţii de ultimă oră. Grila de programe a Realităţii TV cuprinde în special jurnale de ştiri (din oră în oră), dar şi emisiuni de analiză politică, socială, culturală şi ştiinţifică.

Vedete Realitatea TV

 

Printre cele mai cunoscuţi jurnalişti şi oameni de media din România, prezenţi la Realitatea TV, se numără: Emil Hurezeanu, Melania Medeleanu, Stelian Tănase, Mircea Dinescu, Letiţia Zaharia, Cosmin Prelipceanu şi Mihai Tatulici.

Sloganul mărcii Realitatea 

 

Sloganul mărcii Realitatea (care include postul de televiziune Realitatea TV, postul de radio Realitatea FM şi saitul de web Realitatea.NET) este „Deschide lumea.” Realitatea TV face parte din trustul de presă Realitatea Media, care este prezent pe piaţa radio, prins şi online.

Realitatea TV emite online live

 

Postul de televiziune Realitatea TV emite si online live. Pe site-ul oficial puteti gasi totodata si emisiuni inregistrate. www.realitatea.net/live.